2012. szeptember 9., vasárnap

Fő szereplők.~


One Direction
                             Az One Direction tagjai . /Niall, Liam, Harry, Zayn és Louis/

M!sza. :$

Misza /Abbie Horan/ : Ő Niall húga. Rendkívül erős és kifejezetten nagyszájú lánynak mondható. Ami a szívén az a száján. Ugyanakkor rendkívül gyengéd és retteg a szörnyektől. Zseniális hangja van. Amikor bátyja bejutott az X-faktroba akkor kijelentette, hogy egyszer majd ő is benevez, mi több túlszárnyalja majd a testvérét is! A terve meg valósításához áll nevet vett fel és Magyarországra költözött akkori legjobb barátnőjével Nilával. Annak érdekében, hogy amikor majd indul az X-faktorba senki se tudja, hogy ő a ’NAGY Niall Horan’ kis húga. Egyedül akar hírnévre szert tenni és nem a fivére által akar híres lenni. Iszonyat sokat eszik szinte már hihetetlen mennyit. Karatézik szóval, ha neki valaki ellent mond, akkor kő-kövön nem marad. Szereti, ha minden úgy van, ahogy ő akarja. Amibe belekezd, azt mindig tökéletesen végig csinálja. Nem hagyja, hogy bárki eltántorítsa a céljai elől! 

Henry. *

Henry /Gál Henrietta/ : Magyar származású lány, egész életét Magyarországon töltötte . Miszával akkor ismerkedett, meg amikor ő Magyarországra költözött. Az első találkozás után már elválaszthatatlanok lettek. Henry nagyon felnéz Miszára de ezt sosem vallaná be neki. Az a fajta lány, akit elég nehéz átverni, zseniális memóriával rendelkezik és tökéletesen felismeri, ha valaki hazudik vagy megpróbál rejtegetni valamit. Van ez kutyája Boo. Decemberben született. Barnás haja van és zöldeskék szeme.

Nila. :3

Nila /Nila Joleen/ : Amint már említettem ő költözött Miszával Magyarországra. A nagyszájúbbnál is nagyszájúbbnál  lány. A pasik szó szerint bomlanak utána.  De Nilát nem érdekli egyikőjük sem csak barátként kezeli őket. Kitűnő tanuló pedig nem nézné belőle ki senki. Van két cicája Zokni és Pocak. Mániája az egészséges táplálkozás. Kedvenc színe a zöld.A későbbiekben meg tudjuk, hogy eléggé furcsa ugyanakkor érdekes kapcsolat van közte és Niall közt.!

Limó ."

Limó /Varga Limonetta/ : Ő szintén akkor ismerkedett meg Miszával és Nilával amikor azok Magyarországra költöztek. Henryt és Zümit már kisgyerek kora óta ismeri. Gazdag családból származik ezért mindig is nehéz volt számára a beilleszkedés. Jelenlegi életcélja egy normális pasi, mert már elege van a sok gazdag felfújt hólyagokból* Ezért amikor Miszával Angliába mennek ő ki jeleneti, hogy senkivel sem fogja közölni, hogy ő jóval gazdagabb az átlagnál. Mert már unja a srácok szokásos szövegét :
’Én sosem tudnám meghódítani ezt a gazdag lányt’ .. 
Három cicája van Kaliko, Minyon és Barack. Nélkülük sehova sem hajlandó menni. Imádja a gyors kajákat és a nagy sárga virágokat. Aikidózik amit remekül csinál, kb. olyan szinten van benne, mint Misza karatéba.

Zümi. ~

Zümi /Pasics Hannah/ : Szintén akkor ismerkedett meg Miszáékkal amikor ők ide költöztek. A becenevét Henry-től kapta, amikor belefejelt egy egész méhkasba. Igazán széplány és ezt tudja is magáról. Eléggé babonás akárcsak Misza. Ha gond van, rá mindig lehet számítani. Nagyon makacs ugyanakkor félős és rendkívül hangos. Nagyon jó az ízlése és szereti a Rock bandákat főként azok énekeseit. Ha valaki vagy valami kell neki azt megszerzi. Van egy nővére Layla. Aki most külföldön modellkedik. Nagyon hiányzik neki. Nem szereti, ha egy idióta barbie babához hasonlítsák a szépsége miatt. Kedvenc színe a fekete és a kék.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése